Basın için bilgiler

Sorumlu bir şirket bilincinde olan Hamberger Flooring GmbH & Co. KG medyayla her zaman açık bir diyalog sürdürmüştür. Basın alanımızda size güncel metin ve resim materyalleri sunuyoruz ve çalışmalarınız için yetkin bir irtibat sağlıyoruz.

Zemin kaplamalarımız doğaldır ve otantik görünümleri ve Alman malı kaliteleriyle dünya genelinde birçok müşteriyi etkilemektedir. Ürünlerimiz, onlarca yıllık araştırma ve inovasyonun bir sonucudur. Bu nedenle HARO, zemin üretimi ile ilgili tüm konularda en doğru temas noktasıdır.

Parkemizle her şeyden önce saf bir doğal ürün sunduğumuz için sürdürülebilirlik, yaşam alanı sağlığı ve çevre bilinci gibi konular bizim için son derece önemlidir. Ürünlerimizle tüm Avrupa çevre standartlarını karşılıyoruz ve Almanya’nın ilk parke markası olarak PEFC sertifikalıyız. 1971 yılından beri ağaç artıklarının termik olarak ekolojik elektriğe ve ısıya dönüştürüldüğü kendi kojenerasyon tesisimizi işletiyoruz. Bu ısı ve elektriği üretim tesislerimiz ve binalarımız için kullanıyor ve gerekli olmayan enerjiyi kamu şebekesine veriyoruz. HAMBERGER 1998 yılında ahşap işleme endüstrisinde ilk şirket olarak DIN EN 14001 uyarınca sertifikalandırıldı ve EMAS (AB ekoloji denetimi) uyarınca doğrulandık. Bunu neticesinde ürünlerimiz ekoloji direktiflerine göre sertifikalıdır ve Mavi Melek damgasını taşırlar.

Ahşap ve ahşabın işlenmesi 150 yıldır bizim tutkumuz. Bu nedenle şirketimizde ahşap endüstrisi, parke üretimi, formatlar, yüzeyler ve zemin döşeme konularında çok sayıda heyecanlı hikayeler bulunmaktadır. Şirket geçmişimizde tüm sektörü etkileyen ve insanlar için yaşam konforu sağlayan inovasyonlar mevcuttur. Doğal ham madde olan ahşap, zemin tasarımı için hiç olmadığı kadar güncel. Tabii ki trend formatlarda, yeni yüzeylerle ya da tamamen pürist - örneğin parkettmanufaktur by HARO ürünleri. Basın temsilcisi olarak bu konuda bilgi ve arka plan malumatları bulabilir ve bunlarla "Daha fazla yaşam kalitesinin temeli olarak ağaç" konusuna giriş yapabilirsiniz.

Basın için 5 zemin üstün özelliği

• Lamine parke bir zemin kaplamasından çok daha fazlasıdır: Gerçek bir parke onlarca yıl dayanır ve modern yaşam alanı konseptleri için heyecan verici kontrastlar sunar.
  • Modern parke zemin yüzeyleri ahşaba doğal görünümünü geri kazandırıyor.
  • Laminat, tasarım ve mantar zeminler doğal dekorları ile gerçek ahşap zeminlerden neredeyse farksızdır.
  • Ürünlerimiz sağlıklı yaşam alanını ve en yüksek yaşam kalitesini temsil eder
  • Format çeşitliliğimiz yeni mekân konseptlerinin tasarımı için hareket özgürlüğü sağlar.

Duygusal hikayeler

Heyecan verici hikayeler için ilham - en yüksek yaşam alanı kültürünün ifadesi olarak lamine parke.

Gazeteci olarak özgün hikayeler anlatmayı seversiniz. Bunun için araştırmalarınızda sizi memnuniyetle destekleriz ve sorularınız için görüşebileceğiniz yetkin kişileri buluruz. Şirketimizin tarihi size orta ölçekli, aile şirketi, yenilikler, şirket halefiyeti, bölgeye ve topluma karşı sorumluluk konularında ilgi çekici bilgi sunmaktadır. Yeni zemin konseptlerinin geliştirilmesinden geleneksel işçiliğe, Avrupa'nın en modern lamine parke tesislerinden birindeki üretime kadar. Bizimle diyalog kurun ve yüksek kaliteli zeminlerin üretimindeki tecrübemiz ve uzmanlığımızı gözlerinizle görün.

Heyecan verici hikayeler için başka fikirleri Lifestyle dergimiz "Inspirations by HARO"da bulabilirsiniz. Web sitemizde de HARO markası ve çok çeşitli ürünlerimiz hakkında ilgi çekici bilgilere ulaşabilirsiniz.

Zeminler ile ilgili bazı trend konular

• Parke, modern yaşam kalitesinin ifadesidir. Doğallığı ve sıcaklığı, sağlıklı yaşam trendiyle uyum sağlar.
  • Cömert formatlar inşaat sahiplerine yeni tasarım seçenekleri sunuyor.
  • Yağlı zeminler, doğal yüzeyler için bakım kolaylığı sağlar.
  • HARO "Inspired by Nature": Derinlemesine nüfuz eden doğallık ve renkler doğanın kendisi demektir: Doğa usta bir öğreticidir.
  • Doğadaki saflık trendi - Ayırma işlemi ilgi görüyor ve yapılandırılmış yüzeyler orijinalliği yansıtıyor.

Sağlıklı zeminden gelen sağlıklı yaşam

• DISANO tasarım zeminler: Vinil zemin alternatifleri PVC ve plastikleştirici içermez.
  • Mantar zemin doğal yürüme konforu ve sağlıklı yaşam tarzı sunar.
  • Parke, laminat & Co. alerjisi olanlar için halı ve sentetik zeminlere göre daha iyi avantajlar sunuyor.
  • Engelsiz zemin çözümleri, yaşlılar ve bedensel engellilerin de yaşamlarını rahat sürdürmelerini sağlar.

Kendi parke hikayenizi bulun!
Parke tamamen trend: Takipçilerinizin sahnenin arkasına bakmasına izin verin ve endüstriyel üretim, bölgesel ve çevresel sorumluluk gibi konuları ne kadar iyi birleştirdiğimize dair kendinizi ikna edin.

Parke hikayeniz için fikirlerimizden ilham alın ve birinci elden bilgiler içeren zengin havuzumuzda araştırma yapın.

Basın portalımızı ziyaret edin ve HARO parke dünyasına dalın!

HARO PARKE 4000 Longstrip Oak Puro Vulcano Trend brushed

Longstrip Oak Puro Vulcano Trend brushed

HARO PARKE 4000 Longstrip African Oak Tundra

Longstrip African Oak Tundra

HARO PARKE 4000 Plank 1-Strip 4V American Walnut Markant

Plank 1-Strip 4V American Walnut Markant

HARO PARKE 4000 Plank 1-Strip 2V Smoked Oak Markant brushed

Plank 1-Strip 2V Smoked Oak Markant brushed

HARO PARKE 4000 Plank 1-Strip 2V Smoked Oak Sauvage brushed

Plank 1-Strip 2V Smoked Oak Sauvage brushed

HARO PARKE 4000 Plank 1-Strip 2V Beech Steamed Universal

Plank 1-Strip 2V Beech Steamed Universal

HARO PARKE 3500 HDF Plank 1-Strip 2V Oak Earth Brown Universal brushed

HARO PARKE 3500 HDF

Plank 1-Strip 2V Oak Earth Brown Universal brushed

HARO PARKE 3500 HDF Plank 1-Strip 2V Oak Glacier White Universal brushed

HARO PARKE 3500 HDF

Plank 1-Strip 2V Oak Glacier White Universal brushed

Geri devam
Pencereyi kapatmak için buraya tıklayın.

We have noticed that you are from the following country: United States
Would you rather use the German language version?

Yes, please! No, thank you!

Pencereyi kapatmak için buraya tıklayın.
Ürün sepetinden çıkar

Sepetinizdeki ürün silindi